Inspiraatio,  Matkustelu,  Minusta,  Unelmat

BUDAPESTISTA MUKAAN KIITOLLISUUS

 

 

 

 

Oltiin neljän päivän pikavisiitillä Unkarin Budapestissä, oon tuntenut niin syvää kiitollisuutta reissun jälkeen, etten edes muista koska viimeksi olisi ollut tällainen fiilis. Maana Unkari on köyhä, ja hitusen karu, ainakin näin alkukeväällä. Luulen että fiiliksiin vaikutti myös porukka jonka kanssa olin. Uusiin ihmisiin tutustuminen on aina ihan huippua, reissussa ihmisisistä tulee vielä kaikki piirteet paremmin esille. Olin porukasta ainoa, jolla on tarkka ruokavalio, joten yritin sopeutua. Syön maidottomasti ja olen lähes vegaani, joten siinä on pelkästään melkoisesti haastetta ravintolanvalinnoissa. Siksi olenkin yrittänyt pitää tämän mahdollisimman joustavana, jotta tällaisissa tilanateissa en olisi ongelma ruokieni kansssa.

 

 

 

 

No, lopputulos oli se, että voin ihan järkyttävän pahoin. Henkisesti ja fyysisesti, mielialani vaihtelivat, ajatus ei kulkenut, olin väsynyt, turvonnut, ahdistunut  ja nälkäinen. Olin siis takuulla ihan huikeaa matkaseuraa:D  Opin kuitenkin sen, että seuraavalla kerralla on ajateltava itseäkin, ja pidettävä omista tavoista kiinni, jotta minulla on myös jotain annettavaa muille. Luulen että monet eivät välttämättä tiedä kuinka hyvä olo oikeasti voi tulla puhtaasta ruoasta. Mitään edellisistä olotiloista minulla ei ole juuri koskaan, ja uskon niiden olevan tosi yleisiä. Ainakin matkaseurueelleni tämä oli ihan normaalia ruokaa.

 

 

 

 

Tiedän, että on kamalaa puhua ruoan ravintoköyhyydestä, kun paikalliset nukkuvat alikulkutunneleissa. Ettette ymmärrä minua väärin, niin selvennyksesi vielä, että olen hyvin kiitollinen omasta elämästäni. Jäin myös miettimään entisestään, millä perusteella saan elää tätä elämääni ja puhua ruoan ravintoarvoista, samaan aikaan kun osa heistäkin etsii ruokansa roskiksista. Onhan se ihan puhtaasti epäreilua. Vitsit kun vaan keksisi keinon mitä tehdä. Sitä on niin pieni osa tätä maailmaa, ja oma eläminen ja oma mahtavuus on ihan mitätöntä isossa kuvassa. Saa olla niin kiitollinen kaikesta, ja jokaisesta päivästä johon herää. Tämä elämä on niin ihmeellistä, kun katselee asiaa vähän kauempaa ja pääsee ulos omasta kuplastaan. Jos omalla elämällään jotain hyödyllistä yritän tehdä, niin se on ehdottomasti ihmisten auttaminen. Työkseni teen Personal Trainerin töitä, joka on tähän asti isointa, miten voin auttaa muita ihmisiä. Toivon kovasti, että keksin keinon vielä auttaa isompaa määrää ihmisiä.
Muistathan sinäkin olla kiitollinen elämästäsi, ja mahdollisuudesta voida niin hyvin kuin haluat. Meidän täytyy voida hyvin, jotta voimme auttaa muitakin<3

 

pusspuss,

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *