Inspiraatio,  kiertue

HELSINKIIN

Mulle alkaa selkiintymään päivä päivältä kirkkaammin, että haluun muuttaa syksyllä Helsinkiin. Jos kelattaisiin vuosia taaksepäin, oon halunnut sinne jo useampia vuosia. On vaan aina tullut jotain muuta.

Oon kirjoitellut ja puhunut paljon siitä, että haluisin myös muuttaa ulkomaille, joka saattaa myös syksyllä olla mahdollista. Se riippuu sitten taas niin monesta asiasta, että siitä ei edes kannata puhua vielä. Pysytään siis tässä ensimmäisessä paljastuksessa.

Oon asunut pienenä Helsingissä, ja meillä taitaa edelleen olla siellä kotitalo tallella. Siitä on kuitenkin niin kauan, etten muista niistä ajoista oikeastaan mitään. Kuitenkin, voidaan varmaan sanoa, että olen Helsinkiläinen. Oon kaivannut jotain selkeetä syytä muuttaa täältä Jyväskylästä jo useamman vuoden.  Koulupaikkaa, ihmissuhteita, tai töitä. Ei ole tullut, mutta oma fiilis on vahvistunut siitä, että olisi aika ottaa seuraavaa askel. Jotain paljon isompaa ja siistimpää on vielä tulossa, oon siitä ihan varma. 

Osan unelmieni suhteen Helsinki on ainut vaihtoehto asuinpaikaksi.  Uskon, että yrittäjyyttä ajatelleen ovia avautuu myös lisää, vaikka paljon menestyneitä yrittäjiä on pienemmillä paikkakunnillakin.  En vaan tiedä miksi mä olisin. Jossain kun on jotain enemmän, ja isommin, niin tottakai mä haluan sinne. Tää on tuntunut tosi isolta päätökseltä, koska oon useamman vuoden ajan rakentanut tänne turvallista ja helppoa ympäristöä elellä. Kuitenkin oon tiennyt aina,  että en oo Jyväskylään muuttanut ikinä jäädäkseni.  Rehellisesti, mua jännittää jo nyt aika paljon.

Helsingissä mulla ei ole periaatteessa mitään, ja se siinä varmaan viehättääkin. Kiinnostavaa nähdä mihin sitä pääsee, kun alkaa rakentamaan hommia jälleen puhtaalta pöydältä. Pääprioriteetti itsellä on omassa urheilussa, ja heti seuraavana yrittäjyydessä. Oon alkanut saavuttaa mun unelmaa elättää itseni urheilijana, ja havahdun siihen aika ajoin. Se ei oo mikään pikkujuttu, ja oonkin sen suhteen tosi innoissaan. En  oo määritellyt tuota unelmaa kovinkaan selkeäksi, ja huomaan, että haluan sen suhteen koko ajan lisää. Tavoittelin ensin, että voin urheilla kun haluan, eikä työt estä sitä. Siihen olen päässytkin, ja seuraavaksi haluankin ottaa ihan seuraavan tason tämän kanssa, ja tämä edellyttää muuttoa. Siitä lisää myöhemmin 😉  Saatuani kiertueen pakettiin, uskon muutamien ovien avautuvan, ja näyttävän vähän suuntaa tarkemmin. Sponsorien hakeminen omaan urheiluun on lähtenyt myös hyvin liikkeelle, ja siihen aion keskittyä entistä enemmän tulevina kuukausina. Samoin tämä blogi nousee omalle jalustalleen, ja tähän haluan käyttää vielä enemmän aikaa.

 

Saa nähdä millainen paketti tästä syksylle rakentuu, cant wait it!

 

Suukkoja sun keskiviikkoon, puss

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *