Inspiraatio,  Minusta,  Unelmat

SAAN MITÄ HALUAN

Vai muuttuko musta vaan äärimmäisen itsekäs ääliö, jos tavoittelen suuria? Lähtökohtaisesti en tiedä, etkä varmaan sinäkään. Oon ymmärtänyt viimeistään viimeisen vuoden aikana, että voin saada melkein mitä tahansa. Niinkuin sinäkin. Ongelmahan tässä on vaan se, että miten muuttua niin itsekkääksi, ja joissain tilanteissa kylmäksi, että laittaa omat jutut puhtaasti muiden edelle? Miten pitää kaikista rakkaimmista kiinni, kun menee kovaa ja tavoittelee suuria? Myönnetään, oon perehtynyt tähän tavoitteen asetteluun, ja unelmien tavoitteluun useamman kirjan ja podcastin ajan. Suurin ongelma on kuitenkin tää, eikä mulla oo siihen vastausta. No takaisin tavoitteissin, ja jos oot tästäkin huolimatta valmis laittamaan omaa leukaasi vähän korkeammlle, ja kieltäytymään monistakin pirskeistä, mulla saattaa olla sulle vinkkejä.

Taidetaan olla yhtämieltä siitä, että lähtökohdilla ei ole mitään merkitystä, saavutatko hulluimman unelmasi.  Meillä on sama määrä tunteja vuorokaudessa, ja asiat niin hyvin, kun voi olla. Kysymys onkin siinä, onko sulla tullut funtsittua miten sulla oikeesti menee, ja mitä sä halauaisit, jos kaikki olisi mahdollista? Kirjoittelin tuossa pitkän jutun kässäri workshopeistani, jotka tulee suomen jokaiseen 107 kaupunkiin kevääseen mennessä, mutta ajattelin muuttaa vähän näkökulmaa.Oot varmaan kuullu elämäntapagurujen jakavan elämää neljän boxiin, henkiseen hyvinvointiin, fyysiseen hyvinvointiin, ihmissuhteisiin ja työhön. Uskotko, että voi saavuttaa mitä vaan näillä jokaisella osa- alueilla, jos ymmärrät laittaa tavoitteet kohdilleen? Uskon, että voit vaikuttaa suuresti kaikkiin, mutta ihmissuhteisiin varmasti vähiten. Vai mitä oot mieltä? Oon tosi päättäväinen luonteeltani, tää yrittäjyys on saanut mussa ihan uuden puolen syttymään sen suhteen. Oon aina kilpaurheillut, ja siellä päättäväisyys on omalla tasollaan ollut aina. Sanoin aluksi polleesti, että saan kaiken mitä haluan. No rehellisesti, saan kaiken mikä liittyy töihini, ja omaan bisnes maailmaan, henkiseen kasvuun, ja fyysiseen kuntoon. Tätä tietysti edellyttää mieletön zägä ja onni terveyden ja muiden asioiden suhteen mihin en voi vaikuttaa rajaansa enempää.


Haluisin vähän kertoa, miten mun mielestä on mahdollista saada mitä haluaa, jos on valmis tekemään duunia sen eteen. Mulla on menossa tässä tosiaan nyt aivan pöhkö kässäri workshop kiertue, ja oon monesi tässä miettinyt, että missä menee hulluuden ja nerouden raja. Mulla on kuitenkin takana vasta noin 30 kaupunkia 107 kaupungista, eli hommaa riittää kevääseen mennessä. Nyt vaan haluan muistuttaa, että mulla ei ollut kiertuetta suunnitellessa mitään muuta, kun sairaan hyvä idea. Miten edes pyörittäisin koko hommaa, sitä en miettinyt hetkeäkään. Se on ehkä mun vahvuus ja heikkous, teen niin paljon ennen, kun ajattelen. Uskon myös vahvasti, että pystyn mihin vaan, ja jos päätän jotain saada, senhän saan. Tuosta tempauksestakin olin huudellut päällikkönä somessa jo kauan, ennen kun mulla oli aavistustakaan, onko tää mahdollista. Tiiättekö mikä tässä on ollut opettavaisinta?

Jos olisin kysynyt keltä tahansa tässä ympärillä ” miltä kuulostaa tällainen idea, onko järkeä? ”ei varmaan tarvitse edes sanoa, että innostuin vaan tästä. Hehe. Muutama innokas ääni tuli idean puolesta, mutta minähän tämän homman vedän maaliin, eli vaikka kuinka selkään taputellaan, koko homma on mun vastuulla. Mikä on sun unelma tai tavoite, jota kukaan ympärillä ei tulisi ymmärtämään. Minkä puolesta olisit valmis tekemään duunia, vaikka et tiedä miten se on edes mahdollista saavuttaa? Miten maaliin oikein pääsee?

 

 

 

Unelmia ja tavoitteita saavuttaessa, ei kuulukkaan päästä vähällä, mutta mihin vetää raja? Kaikkein vaikeinta mulle on ymmärtää välillä olla itsekäs, ja välillä laittaa vaan omat jutut muiden edelle. En tiedä kuka on sellainen sopivasti ja fiksusti itsekäs kaveri?  Mikä muutenkin on tyhmyyttä, ja miten tämmöisen vetää loppuun palamatta itse loppuun? Sitä en tiedä, etkä varmasti sinäkään tiedä. Sen tiedän, että tällä hulluuden ja nerouden rajalla aion pysyä jatkossakin, ja se on se juttu mistä saan ihan sikana fiiliksiä. Ja vaikka yrittäisin elää kuinka tasaista elämää, se ei ole tässä elämänvaiheessa mun juttu. Haluan vaan muistuttaa, että mulla ei oo mitään hajua, miten saan tän maailman siisteimmän jutun vedettyä kunnialla maaliin pysyen kunnossa, eikä tarvitsekaan olla. Mua vähän jännittää, että mihin tää koko homma mua oikein kasvattaa. Uskon että kaikki tekemämme valinnat ja asiat vievät meitä jotain kohti, ja kaikella on tarkoitus kokonaiskuvassa. Uskokaa jooko unelmiinne, ja välillä on ok hyppiä tuntemattomaan. Se on äärimäisen kasvattavaa, ja johtaa aina johonkin. Ootan vaan innolla mihin tämä koettelemus ja kokemus mua kasvattaa. Muutama idis mulla olis kyllä jo, mitä se voisi olla. Who knows.

Inspiroivaa sunnuntaita, ja muistakaa ottaa riskejä, jos tasanen elämä ei natsaa sulle.

 

 

 

 

Elämä on just niin siitii kun haluut sen olevan<3

 

 

 

 

P.S Tulevat kaupungit- Facebookista PT Nitsku/ Fitverstas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *