#kässärithaltuun puut

Vuoden kestänyt suunnittelu- ja prototyyppien pallottelu on tullut päätökseen. Ratkaisuni helpottaa ranteiden kipeytymistä, ja tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden monipuolistaa ja haastaa treenejä!

Olen viimeisen vuoden aikana suunnitellut kässäripuita,  jotka olisivat käyttöön sopivat, kestävät ja suomalaista tekoa. Halusin lisäksi kehittää tuotteesta visuaalisesti upean, ja keksiä miten saan tuotteesta markkinoiden ylivertaisen. Monien mallien ja luonnosten jälkeen sain käsiini tuotteen, joka teki minuun vaikutuksen. Tuote ylitti odotukseni, ja piirtämäni  tuote oli konkereettisena edessäni. Tajusin heti tuotteen nähdessäni, että tämä se on. Tällaisia ei ole ollut missään saatavilla. Olen todella tyytyväinen puusepän luomukseen piirrustuslehtiöni ja lentävien ideoideni pohjalta. Tuote on t ä y d e l l i n e n.

Nyt saat käsilläseisontaharjoittelusta kaikki irti, eikä ranteiden kipeytyminen ole taidon oppimisen hidasteena.  Ranteet saavat neutraalimman asennon, kun tavallisessa seisonnassa. Ranteiden vahvistuminen vie aikaa, ja etenkin taidon oppimisen alussa ranteet ovat todella kovilla. Kässäripuiden avulla saat vahvistettua ranteita, ja monipuolistat harjoitteluasi aivan uudelle tasolle. Saat kasattua tuotteen yhdeksi korkeaksi tueksi, joka tarjoaa haastetta vuosien harjoittelun jälkeenkin. Lisäksi pohjassa olevat kumitapit pitävät kässäripuut tukevasti paikallaan kovallakin alustalla. Tuote toimii myös punnerruksissa, ja muissa voimistelu/ kehonpainotreeni liikkeissä. Vain mielikuvitus on rajana.

Kässärithaltuun puut toimitetaan valmiiksi kasattuina. Kaupanpäällisenä Nitsku-kangaskassi, jossa palikat kulkevat näppärästi mukana vaikka uimarannalle.

Faktat:

leveys: 23,5cm, korkeus 13cm, pituus 29cm, korkeus päällekkäin 22 cm

kahvan otepaksuus: 10,5 cm

Materiaali: koivuvaneri

puutapit, joiden avulla kässäripuut pysyvät tukevasti päällekkäin

pohjissa kumitassut

100% suomessa valmistettu

Hinta 129,00 €

(ALV 24 %)  + toimituskulut 7,90€  (sisältää nitsku-kangaskassin)

Seuraava tilaus alkaa 1.12.2023

Tilaa tuote tästä