Inspiraatio,  kesä

KULISSIT KAATUU

 

Jes, vihdoin on tämän aika! Potkastaan siis kulissit hetkeksi kumoon, ja katsotaan mitä kiertueella oikeasti tapahtuu, ja on tapahtunut. Tästä on tulossa myös tubea, jonka julkaisen kiertueen jälkeen. Kulissien takana on tilanne melkoisen stabiili. Lähinnä hommat kaatuvat päälle vaan unissa, joissa oon ollut ihan väärässä kaupungissa vääränä päivänä.  Niin kuitenkaan ei oo käynyt. Oon löytänyt kaikki mestat, ja vieläpä ajoissa. Auto ei oo hajonnut, ja mä oon pysynyt ehjänä. Musta ei oo muuttunut pelkkä helisevä kuori, ainakin toivon niin. Hehee.

Moka 1. Missä taustatiimi ja rahat?
Tää mulla on tullut mieleen vasta tässä kiertueen loppupäässä. Alussa ei tullut mieleenkään, että joku voisi auttaa tässä. Eikö tämmöisiä toteutettaessa ihmisillä oo usein taustatiimiä mukana. En oo ainakaan kuullut, että kukaan “keikkailisi” täysin omin avuin. Kiertueella kysellään usein, että saanko tähän jotain rahoitusta, valitettavasti en. Yks isoin juttu mitä olisi voinut, ja olisi  kannattanut hoitaa ennen tätä, olisi ollut juurikin kaikki sponsorit, ja apurahat. Niitä olisi varmasti meinaan saanut! Niitä mun on pitänyt hoitaa lähes jokaisena viikkona puolen vuoden ajan, mutta aikaa ei vaan oo mitenkään jäänyt niille. Onneksi homma on pyörinyt loistavasti myös näin.

Moka 2. Nukkuminen ulkona…
Näitä ei ole montaa, ja siihen on syynsä. Nukuin yhden yön kesken kiertuetta autossa. Jossain Tornion ja Oulun välillä. Miksi? Koska en olut ikinä nukkunut autossa. Katselin hotelleja siinä edellisen keikan jälkeen, mutta mielestäni jännittävämpää oli nukkua autossa. Oli vaan niin kylmä, että jouduin hakemaan keskellä yötä koiran peiton takakontista itselleni, ja käynnistelemään autoa tuon tuosta. Hieno jatkaa aamulla siitä samoilla silmillä workshoppiin. Tällä samalla reissulla päätin nukkua myös teltassa. Miksi? Koska olin aina halunnut nukkua teltassakin. Onneksi tajusin jättää sen kuitenkin Rovaniemen setin jälkeiseksi hommaksi. Ootko nukkunut teltassa? Varmaan samanlailla, kun mä, eli kotipihassa ja kesällä. Mä päätin mennä syksyllä keskelle Rovaniemeä, prismasta ostetuilla varusteilla. Niin kylmä makuupussi, etten aamulla tuntenut varpaita enkä sormia. Niin pelottavaa ja kylmää, että en nukkunut silmäystäkään. Olin ihan sairaan kiukkuinen, kun kasasin aamulla mun kamppeet ja lähdin juoksemaan takaisin autolle. Siitä sitten vaan ajelemaan kotiin tämän jälkeen. Aivan kammottavan näköisenä, suoraa metsästä. Miettikää, eka yö autossa ja toka teltassa. Sitten samalla reissulla joku herrasmies vielä yrittää virittää meistä vuosisadan rakkaustarinaa. Kelatkaa nyt, huoltoasemalla. Ihan hyvin vissiin menee, jos näin kiukkuisena ja metsästä tulleena voisi laittaa tulille jotain virityksiä. Huhh!!
Telttailemaan aion vielä mennä kyllä, mutta ensin ostan varusteet muualta kuin prismasta. Oon päättänyt, että siitä tulee mun juttu xd.

 

Moka 3. Älä deittaile!!
Nooo, pakko tulla tähänkin. Oon kirjoittanut siitä, että välillä saatan olla tosi pihalla kiertueen jälkeen, ja näyttää kummitukselta. Nää on semmoisia juttuja mitä ei itse välttämättä tajua. Kunnes on taas “täysin” skarppina muutamien vapaiden jälkeen. Kummituspäivinä ajattelee olevansa tosi jees, ja täysissä voimissa. Jokainenhan ymmärtää, että tämmöisen kiertueen kanssa aika on oikeasti aika vähissä. Toki aikaa jää niille kenelle kuulukin, mutta tarvitseeko sitä yrittää ottaa elämäänsä joku uusi ihminen? Mikä voi olla raskaampaa, kun deittailu! Kannattaisiko sitä keskittyä nyt vaan siihen, että saa pidettyä itsenä kiertueella, ja homman ohjaksissa. Deittailuakin enemmän sekoittaa päätä vielä ensirakkauden asteleminen takaisin elämään, edes hetkeksi.  Näillehän ei oo ikinä oikeeta aikaa ja paikkaa, mutta silti. Hyväksyn näin jälkeenpäin tuo astelijan, mutta deittailun olisin voinut jättää tekemättä, hehee.

Moka 4. Sä et jaksa mitä vaan.
Mutta yllättävän paljon kyllä! Hmm, tää on vähän jännä aihe, koska tosiaan äsken jo viittasin siihen, että tunnen olevani täysissä voimissa enimmäkseen aikaa. Toki jos oon istunut autossa 12h kahden vuorokauden sisällä, ja pitänyt workshoppeja siihen lisäksi, niin oon väsynyt. Tänään taas, todella fine. En jaksa mitä vaan, on ehkä johdatus siihen, mitä ei mun somessakaan nää. Kyllähän mä priorisoin palautumiseen, ja teen sen eteen kaiken mahdollisen kiertueen aikana. Nukun ilman herätyskelloa, ja panostan uneen tosi paljon. Automatkat istun hiljaisuudessa osaksi, jotta saan aikaa ajatuksille, ja teen matkasta meditatiivisen, ja keskityn hengittämiseen. Simppeleitä juttuja, mutta tämmöisiä kun on jokaisessa päivässä, niin homma pysyy hallussa. Paljon unta, ei somea, ei informaatiota joka kanavasta, hengittelyä ja hiljaisuutta. Paljon kirjoittamista aamuisin, ja treenit suunnitelmien mukaan. Mitä vaan en jaksa, se on tullut huomattua. On tullut huomattua myös se, että pienillä jutuilla saa ihmeitä aikaan jaksamisen kanssa.


 

Mulla on tänään täynnä 100 kaupunkia. Heitä yläfemma kun nähää. Mä alan suunnitteleen nyt partyja!!!!

 

Puss, ja rakkautta

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *