Inspiraatio,  kesä,  Minusta,  Unelmat

MISTÄ OON INNOISSANI, MISTÄ UNELMOIN?

JA TIETYSTI, MITÄ KUULUU?

Lähinnä mietityttää mitäköhän sitä keksis. Mikä olisi niin siistiä, että järki lähtee, mikä pelottasi niin paljon, että tuntuisi luissa ja ytimissä?  Mulla on kaikki ovet auki tässä elämässä, niin kuin tietysti kaikilla. Puhun paljon unelmista ja innostumisesta. Mulla on elämässä tilanne, että mulla olisi ainakin yhden miljoonan verran avoimia ovia. Enkä osaa päättää mikä on oikea, vai onko sellaista?  Hankalaa siitä tekee se, että haluaisin vaan lähteä jokaiseen suuntaan. Kokea mahdollisimman paljon jokaisena päivänä, ja saavuttaa kaiken mitä on mahdollista. Rehellisesti sanottuna mä oikeasti elän ajatuksessa, että pystyn saavuttamaan ihan mitä mä haluan. Ongelma on vaan se, että mitäs mä sitten haluan? Haluun kaiken, ja mielellään mahdollisimman nopeasti, ja vielä samaan aikaan.  Tietenkin ykköseksi nousee liikunta, ja oma ura urheilijana. Siinäkin on monta suuntaa mihin päin lähtisi, tämähän on siis uskomaton tilanne. Vähän levoton luonne ei sopeudu ajatukseen, että mihinkäs tässä valmiissa maailmassa on kiire. Siinä se ydin piileekin, kiire on kaikkialle, en vaan tiedä mihin ensin. Ajattelin kirjoitella ylös mun unelmia, joitakin sellaisia mitkä uskallan paljastaa. Sekä asioita joista olen innoissani tällä hetkellä, ja niitähän riittää!

Noh, mitä tulee urheiluun. Oon innoissani kisakaudesta. Syksyllä alkaa tosiaan kisakausi, ja tavoitteista kirkkaimpana on SM finaali paikka, ja viiden parhaan joukkoon sijoittuminen finaalissa. Seuraavana vuonna kolmen parhaan joukossa, ellei jopa voittajana. Oon myös innoissani sirkuksesta, ja pariakrobatiasta, mitä me onkin ruvettu treenaamaan pienellä porukalla vähän tavoitteellisemmin. Se on muuten ihan sairaan siistiä. Unelmoinkin siitä, että löytäisin tanssiparin itselleni. Haluaisin esiintyä jossain elämänvaiheessa parin kanssa, ihan nykytanssi tyyppisesti, johon olisi yhdistetty pariakrobatiaa. Ainiin, yksi huikee juttu vielä! Mun yks parhaista ystävistä rupee tekemää mun kanssa duona tankoesiintymisiä! Siitä voisin hehkuttaa kaiket päivät kyllästymiseen asti! Ihan älytöntä, ja miten tämmöisiä ihmisiä vaan tupsahtelee mun elämään!

Eikös unelmien jahtaamisessa yksi ydin olekin siinä, että tekee valintoja suuntaan, mikä tuntuu oikealta. Ehkäpä tässä ollaan kuitenkin oikeilla jäljillä.  Kuitenkin tässä on isoja päätöksiä mitä pitäisi tehdä, onko mun ykkösjuttu tanssi, tankotanssi vai sirkus. Sirkuskoulu on siis vahvasti unelmissa vielä. Tankotanssin kanssa kaikki on myös mahdollista. Samoin tanssin. Tällä hetkellä teen kaikkia noita, jos haluan saavuttaa enemmän ja jotain isompaa, tarvitsen spesifisti yhden lajeista. Toki kaikki tukee toisiaan, eikä sulje vielä mitään ovia.  Jännittävää nähdä mihin tämä elämä kuljettaa.

Jos minun pitäisi sanoa asiat mistä olen innoissani, ihan top kolmoseen tulisi heittämällä seikkailut. Rakastan seikkailuja!! Unelmoin matkustamisesta, ja siitä, että voisin joskus asua ulkomailla. Muuttaisin ulkomaille heti, jos minulla ei olisi tuota hännällistä kaveria. Onneksi on<3 Tässä elämänvaiheessa matkustelu on vahvasti unelmajanoillani. Haluaisin matkustaa jokaiseen maahan. Ihan oikeasti. Kammoksun tasaista arkea, ja haluan tuntea kaiken mahdollisen. Seikkailuviettini räjähti lopullisesti käsiin tehtyäni ensimmäisen reppureissun yksin. Ne ovat harvoja tilanteita joissa pelottaa, ja olen vahvasti epämukaavuusalueella.  Siksipä ajattelinkin lähteä kesällä vapaaehtoiseksi Afrikkaan. Pois mukavuusalueelta, ja laittamaan itseeni likoon. Työni on hyvin ihmisläheistä, ja autan työkseni ihmisiä. Suuri osa työstäni on myös henkilöbrändin luomista, ja tarkoitus olla ns. kiinnostava ihminen. Kaikki pyörii siis minun ympärillä. Haluaisin päästä siitä tunteesta hyvin kauas välillä, ja tuntea itseni ihan mitättömäksi, ja epävarmaksi.  Siksipä reppureissaaminen yksin on niin huikeaa. Palaa takasin maan pinnalle.

Unelmoin myös siitä, että mulla olisi aina niin hyviä ystäviä, kun on nyt. Osa heistä on vuoden takaa, osa kymmenen. Eipä sanat riitä kyllä kertomaan kuinka tärkeitä he minulle ovat. Te tiedätte kyllä<3 Kunpa voisin pitää teidät elämässäni aina! Kylläpä sitä jokainen tarvitsee elämäänsä rakkautta, ja mikä onkaan se tunne, kun joku kannattelee sinua silloin kun et itse siihen pysty. Unelmoin myös siitä, että mulla olisi aina tunne, että on ihmisiä ketä rakastaa sydämensä pohjasta!

Tuntuu hurjalta rajata nämä näin pieneen tekstiin, mutta jatketaan näistä toisessa postauksesssa!

 

Rakkautta kaikille<3

 

 

Käy kurkkiin mun uudet valmennukset, niistä oon myös innoissaan!!Täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *