Inspiraatio,  Minusta,  Nita Lehto

SALAISET UNELMAT

Onkos teillä semmoisia salaisia unelmia, mitä ette uskalla sanoa kenellekään ääneen. Koska se on liian hullu eikä tule tapahtumaan kuitenkaan. Tiedättekö mitä, kyllä se tulee jos haluat.

Oon niin monesti hiljaa mielessäni haaveillut asioista, jotka ovat ihan hulluja. Niin varmaan sinäkin. Voisin väittää, että kaikki on toteutunut sen jälkeen, kun olen sanonut ne ääneen. Aivot alkavat prosessoimaan ääneen sanottua unelmaa, ja suuntaavat toimintasi unelman toteutumiseen. Jokaisella valinnallasi on merkitystä unelmien saavuttamiseen. Mieti miksi haluat saavuttaa jonkun unelman, kohtaavatko arvosi ja tekemisesi sen kanssa?

Sen jälkeen ala tekemään päivittäin valintoja tukemaan unelmaasi pääsyä. Aika helppoa eikö vaan? No ei, kyllä siinä töitä saa tehdä, mutta matkahan siinä onkin tärkeintä.

Itse unelmoin urheiluun liittyen hetkestä, jolloin voin olla kansainvälisellä tasolla, ja seistä mitali kaulassa korkeimmalla palkinto korokkeella. Mutta miksi? Koska haluan urheilla, ja tulla siinä niin hyväksi kuin mahdollista. Eli voittaa jotkut suuret kilpailut. Arvatkaa mistä myös oon unelmoinut ihan pienestä asti? Oon halunnut esiintyä sirkuksessa. Mutta eihän kukaan semmoista oikeasti voi nuorena sanoa unelmatyötä kysyttäessä. Asiat ovat taas menneet kuitenkin unelman toteutumisen suuntaan, kun olen sanonut sen ääneen. Nyt oonkin menossa keväällä sirkuskoulun pääsykokeisiin.

Olen kuitenkin huomannut, että matkan tekeminen on siinä siisteintä. Totta kai unelmat muuttuvat matkan varrella, jokainen on varmasti huomannut sen. Eikä se haittaa, niin pitääkin. Mutta voidaanko tehdä niin, että mietitään vuoden päähän joku älytön unelma, jota et voi ikinä uskoa saavuttavasi.

Keksitkö jo? Hyvä, nyt alat puhumaan siitä ääneen, ja mietit mitä pitää tehdä sen eteen. Niin se menee, jos unelmoit tarpeeksi kovasti, ja olet valmis tekemään töitä sen eteen ja asettamaan asiat arvomaailmasi mukaan, tukien tavoitteita, kaikki on mahdollista. Katsotaanpa vuodenpäästä mikä tilanne on unelmien suhteen!

Vitsit miten huikeeta tää elämä, nyt vaan unelmoimaan<3

 

Pusspuss,

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *