PERSONAL TRAINING

Tammikuussa aukeaa pitkästä aikaa kolme valmennuspaikkaa. Mikäli  haluaisit mun tiimiin, olehan matalalla kynnyksellä yhteydessä minuun.

Teen lähivalmennuksia Helsingissä ja Uudenmaan alueella. Etävalmennukset pyörii koko Suomessa. Keskityn valmennuksissani kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja yleistä välilehdeltä pääset tutustumaan osaamiseeni ja koulutukseeni. Pyrin kouluttautumaan aktiivisesti myös itsenäisesti.

 

Mikäli haluat tutustua minuun enemmän, kurkkaa touhujani instagramista.
Siellä olen aktiiviisin, ja saat nopeiten käsityksen kuka oon.

 

Mikäli valmennus kiinnostaa, voit varata maksuttoman alkukartoituksen:

info@nitsku.fi / 0401504494 (vastaan arkena 24h sisällä)

 

 

 

 

Valmennuksiin on mahdollisuus ostaa lisätapaamisia 70€/ 90min

 

Olehan yhteydessä jos haluat aloittaa projektin kanssani!

 

 

 

Matkan varrelta:

“Se kauan kadoksissa ollut minä itse alkaa nousta pintaan ja kun tarpeeksi kaivaa, niin kyllä se sieltä löytyy. Osittain olen varmaan sitä pitänyt tarkoituksellakin jossain tuolla monen kerroksen alla piilossa, mutta pitää se sieltä aina välillä kaivaa ulos, ihan jo sen takia ettei hukkaa itseään tähän maailmanmenoon.”

 

“Kiitos Nita! Sinä autoit niin paljon tässä projektissa ja annoit eväitä tähän ja isompaan muutokseen niin fyysisesti kuin henkisesti :)”

 

“Paino putosi sen tavoitteeksi asetetun 10 kg, vyötärön ympäryksestä hävisi 6 cm ja parasta kaikessa, kaapin pohjilla vuosia olleet vaatteet mahtuvat taas päälle. Tavoitemekkokin mahtui sujuvasti jo syyskuussa vaikka tavoitteena, oli, että se mahtuisi marraskuussa päälle. OMa peilikuva ei enää ahdista kuten keväällä ja peiliin on ihan kiva katsoa.

Syömistavat muuttuivat tosi paljon. Jo alussa selvisi, että syön ihan väärin, liian vähän, liian harvoin eikä hyviä rasvoja oikeastaan ollenkaan. Ja napostelu oli paha tapa, jääkaapin ovi kävi iltaisin aika ahkerasti. Isoin ero syömisessä tuli siitä, että välipalat otettiin päivittäin osaksi ruokavaliota. Niiden avulla sain napostelun kuriin ja olenkin napostelusta päässyt nyt eroon. Hyvien rasvojen lisääminen ruokavalioon on iso uusi asia, samoin kuin se, että kasviksia ja vihreää huomaan nykyään ottavani lautaselle paljon enemmän kuin aiemmin. Enää en voisi kuvitellakaan syöväni jatkuvasti annoksia, joissa ei ole salaattia tai kasviksia. Ja leivän syömisen jättäminen on myös ollut minulle iso oppiminen ja uusi tapa. ”

“Olin erittäin tyytyväinen valmentajaan. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuodenvaihdetta ja jatkaa treenaamista sen mukaan kun se mahdollista on.”

“Eli niin, fyysisiä muutoksia ei vielä hirveesti oo kiloissa tai senteissä näkyvissä, mutta kyllä olo on oikeasti parempi ja on ihan huikeeta huomata, miten etenkin vatsalihakset on kehittyneet. Mun tavoitteena oli löytää liikunnan iloa ja rutiinia ja niitä kyllä olen löytänyt. 🙂 Haluun uskoa, että pidemmällä tähtäimellä tällainen elämäntapa alkaa näkyä myös siellä puntarilla.
Oon oppinut paljon faktaa ravinnon monipuolisuudesta. Ja myöskin se on konkretisoitunut, että liikuntaa pitää harrastaa monipuolisesti, eikä se kävelylenkki ole laiskottelua, vaan oikeasti osa viikkoliikuntaa. ”

“Materiaali 5/5. En ois ikinä uskonut, että tästä saa niiiiiin monta eri ohjelmaa syömiseen ja liikkumiseen.
Ohjaaminen 5/5. Olet ihana. <3 Sä oot tosi taitava vetämään tuollaista pientä ryhmää ja huomioimaan kaikki jäsenet. Oot myös aina vastannut kaikkiin kysymyksiin, mitä sulle on esittänyt.
Yhteydenpito 5/5. Lopultahan me ei juuri muuten yhteyttä pidetty kuin näiden raporttien kautta, mutta se kyllä riitti mulle. Tää Syke oli kohtuulliseen toimiva alusta.
Oma aktiivisuus 5-/5. Oon tyytyväinen tekemiseeni, mutta ehkä olisin voinu vielä paremmin hyödyntää ruokaohjeita (lounaat, päivälliset) tän valmennuksen aikana.”