Äärimmäinen liikkuvuus- contortion

79,00 

CONTORTION- LIIKKUVUUS ÄÄRIMMILLEEN

79€

Miten parantaa liikkuvuutta koko kropassa äärimmilleen? Onko contortion liikkuvuutta mahdollista edes saada? Kuinka paljon sen eteen pitää tehdä töitä ja onko se turvallista? 

Valmennuksessa kehitetään voimaa liikkuvuuden äärirajoilla, ja kehitetään voimantuottoa haluttuun liikkuvuus suuntaan. Valmennuksessa ei runnota asentoja väkisin, eikä mennä turvallisuuden äärirajoilla. Tämä on rakennettu turvallisten tekniikoiden ympärille tutkimusten,  ja oman kokemuksen pohjalta. Tämä on suomen ainoa contortion valmennus, ja tämän avulla saat liikkuvuuttasi varmasti eteenpäin. 

Liikkuvuus menee eteenpäin tosi yksilöllisellä vauhdilla, riippuen monestakin eri seikasta. Varmaa on kuitenkin se, että se menee kaikilla eteenpäin. Toisilla hujauksessa ja vähemmällä työllä, ja päinvastoin. Lisäämällä treeniin monenlaisia tekniikoita harjoitteluun, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana. 

Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, keppi ja kahvakuula. 

 

Kuvaus

CONTORTION- LIIKKUVUUS ÄÄRIMMILLEEN

79€

Miten parantaa liikkuvuutta koko kropassa äärimmilleen?  Kuinka paljon sen eteen pitää tehdä töitä ja onko se turvallista?

Valmennuksessa kehitetään voimaa liikkuvuuden äärirajoilla, sekä voimantuottoa haluttuun liikkuvuus suuntaan. Treenit on rakennettu turvallisten tekniikoiden ympärille tutkimusten,  ja oman kokemuksen pohjalta. Tämä on suomen ainoa contortion valmennus, ja tämän avulla saat liikkuvuuttasi varmasti eteenpäin.

Liikkuvuus menee eteenpäin yksilöllisellä vauhdilla, riippuen monestakin eri seikasta. Varmaa on kuitenkin se, että se menee kaikilla eteenpäin. Toisilla hujauksessa ja vähemmällä työllä, ja päinvastoin. Lisäämällä treeniin monenlaisia tekniikoita harjoitteluun, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana.

Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, keppi ja kahvakuula.

Tekniikat, joiden pohjalta valmennus on rakennettu:

AIS venytykset

Kuormitetut venytykset

Aktiiviset venytykset

Staattiset venytykset

Isometriset venytykset

 

Sisältää: 

  • kausisuunnitelma 8vko
  • treeneihin ohjeistus
  • liikkuvuus 1
  • liikkuvuus 2
  • liikkuvuus 3
  • liikkuvuus 4
  • hartioiden liikkuvuus
  • liikkuvuus voimatreeni
  • putkirullailu 1
  • putkirullailu 2

Paketin hinta 79€

 

Sopiiko valmennus minulle?

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti ja tavoitteellisesti, valmennus sopii sinulle. Mikäli olet tehnyt töitä aktiivisesti liikkuvuuden lisäämiseksi, tämä on sinulle sopiva valmennus.

Turvallisuuden takaamiseksi liikkeet on kuvattu, ja ohjeet ovat kirjallisena jokaiseen liikkeeseen.

Ollessasi epävarma tämän valmennuksen sopivuudesta sinulle olethan yhteydessä rohkeasti info@nitsku.fi

 

Valmentajaesittely 

Nita Lehto on Helsinkiläinen tanssisaliyrittäjä, esiintyjä/ urheilija ja Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksesta. Viimeisien vuosien aikana hän on erikoistunut taidolliseen oppimiseen, ja käsilläseisonnan tekniikkaan. Hänellä on vahvaa osaamista myös liikkuvuuteen ja tankotanssiin. 

Nitalle on tärkeää innostaa ihmisiä oppimaan uutta, ja kokeilemaan rajojaan.  “On tosi ainutlaatuista nähdä ihmisen innostuvan jostain, voittavan pelkonsa ja oppivan aikuisiällä jotain niin siistiä kuin esimerkiksi käsilläseisonta!”. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äärimmäinen liikkuvuus- contortion”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *