NEW Kässärit Haltuun alkeet

69,00 

 

Kässärit Haltuun valmennuksen uusin versio on saatavilla!

Opi uusi taito, kehitä liikkuvuutta ja vahvista kehoasi monipuolisesti. Tee päätös joka ei kaduta, ja aloita käsilläseisonnan opettelu verkkovalmennuksen avulla!

Kuvaus

Kuvaus:

Kässärit Haltuun alkeet on suunniteltu sinulle, joka olet päättänyt oppia uuden taidon.  Valmennuksessa käydään käsilläseisonnan alkeet turvallisesti ja rauhallisesti läpi, huomioiden pelko nousta käsien päälle. Tule mukaan ilman lähtötasoa.

Nitsku on opettanut  tuhansia  suomalaisia seisomaan käsillään workshop-kiertueiden kanssa jo 300 eri paikassa.  Workshoppien pitäminen on auttanut näkemään mitkä ovat yleisimmät haasteet alkeistasolla,  ja mitkä asiat vaativat erityishuomiota taidon oppimisessa.  Workshopeista kerättyä tietoa on hyödynnetty valmennuksen rakentamisessa, ja käsilläseisonnan opettelu onnistuu helposti ja turvallisesti myös etänä!

Valmennuksen toteuttamiseen tarvitset ainoastaan tilaa seinältä, sekä vastuskuminauhan. Materiaalit jäävät sinun käyttöösi, joten voit edetä valmennuksessa sinulle sopivalla tavalla, ja poiketa tarvittaessa kausisuunnitelmasta.

Hyppää mukaan nopeasti kasvavaan tiimiin, ja ota #kässärithaltuun tuhansien muiden suomalaisten tavoin!

Sisältää:

kausisuunnitelma

treeneihin ohjeistus

lämmittelyt

ranteiden liikkuvuus+ vahvistus

kässäritreeni 1

kässäritreeni 2

kässäritreeni 3

kässäritreeni 4

liikkuvuus

 

HINTA 69€

Tilattuasi tuotteen, saat valmennuksen materiaalit itsellesi sähköpostitse PDF-tiedostoina. Mikäli tilaus ei onnistu tai haluat kysyä jotain ennen aloitusta, laita viestiä info@nitsku.fi.

Sopiiko valmennus minulle?

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti ja haluat oppia käsilläseisonnnan, valmennus sopii sinulle. Tee tärkein päätös, ja aloita oppipolkusi kohti tätä upeaa taitoa. Päätös joka ei kaduta!

Valmentajaesittely:

Nita Lehto on Helsinkiläinen tanssisaliyrittäjä, esiintyjä/ urheilija ja Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksista. Viimeisien vuosien aikana hän on erikoistunut taidolliseen oppimiseen, ja käsilläseisonnan tekniikkaan. Hänellä on vahvaa osaamista myös liikkuvuuteen ja tankotanssiin. 

Nitalle on tärkeää innostaa ihmisiä oppimaan uutta, ja kokeilemaan rajojaan.  “On tosi ainutlaatuista nähdä ihmisen innostuvan jostain, voittavan pelkonsa ja oppivan aikuisiällä jotain niin siistiä kuin esimerkiksi käsilläseisonnan!”. 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi

Hyppää mukaan nopeasti kasvavaan tiimiini, ja ota #kässärithaltuun tuhansien muiden suomalaisten tavoin!!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NEW Kässärit Haltuun alkeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *