KÄSSÄRIT HALTUUN ALKEET

59,00 

Treenit on suunniteltu sinulle, jolla ei ole kokemusta juurikaan käsilläseisonnasta. Voit hypätä mukaan, olipa tasosi mikä vaan. Valmennuksessa käydään käsilläseisonnan alkeet turvallisesti ja rauhallisesti läpi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta käsilläseisonnasta, riittää, että taidon oppiminen kiinnostaa.

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris, kerä. Näitä lähdetään tekemään useammalla eri variaatiolla, ja tähän onkin kasattu workshopeista keräämäni parhaat vinkit. Workshoppien pitäminen on opettanut näkemään mitkä ovat yleisimmät haasteet alkeistasolla, valmennus on uudistettu juuri tämän takia.  Olen opettanut jo tuhansia tyyppejä seisomaan käsillään ja tähän valmennukseen onkin kerätty talteen parhaat vinkit, miten saada  käsilläseisonnat pystyyn nollatasolta.

 

Kuvaus

KÄSSÄRIT HALTUUN ALKEET!
Opi käsilläseisonta askel askeleelta sinun tasoltasi.

 

Käsilläseisonta verkkovalmennus on uudistettu, ja valmennus on jaettu  kahdelle tasolle. Tavoitteena on oppia käsilläseisonta kahdeksan viikon aikana, ilman mitään kokemusta.

Treenit on suunniteltu sinulle, jolla ei ole kokemusta juurikaan käsilläseisonnasta. Voit hypätä mukaan, vaikka käsilläseisonta vielä jännittäisi, ja seinälle jalkojen potkaisu kuulostaa haastavalta.  Valmennuksessa käydään käsilläseisonnan alkeet turvallisesti ja rauhallisesti läpi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta käsilläseisonnasta. Riittää, että taidon oppiminen kiinnostaa ja olet valmis käyttämään aikaa harjoitteluun.

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris ja kerä. Näitä lähdetään tekemään useammalla eri variaatiolla, ja tähän onkin kasattu workshopeista keräämäni parhaat vinkit. Workshoppien pitäminen on opettanut näkemään mitkä ovat yleisimmät haasteet alkeistasolla, valmennus on uudistettu juuri tämän takia.  Olen opettanut jo tuhansia tyyppejä seisomaan käsillään ja tähän valmennukseen onkin kerätty talteen parhaat vinkit, miten saada  käsilläseisonnat pystyyn nollatasolta.

Treenit aloitetaan pään päältä ja seinältä, turvallisesti ja rauhallisesti. Voit edetä juuri sinun tasosi ja vauhtisi mukaan.

Sisältää: 

 • alkuhöpötykset (video)
 • kausisuunnitelma
 • treeneihin ohjeistus
 • mistä kaikki lähtee, miten valitset tasosi?
 • lämmittelyt
 • ranteiden liikkuvuus+ vahvistus
 • rintarangan ja olkapäiden avaus
 • kässäritreeni 1
 • kässäritreeni 2
 • kässäritreeni 3
 • kässäritreeni 4
 • päälläseisonta varioiden
 • käsien asento/ tasapainotus (video)
 • kehonpainotreeni
 • salitreeni (voima)
 • vahvistavat liikkeet
 • liikkuvuus
 • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan
Paketin hinta 59€

 

 

Sopiiko valmennus minulle?

 

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti, valmennus sopii sinulle loistavasti. Välineitä valmennukseen ei tarvita. Riittää, että sinulla on seinä käytössäsi.  Lähtövaatimuksia ei ole, ja tämä onkin rakennettu niin matalle kynnykselle kun mahdollista. Mikäli kehonpainoharjoittelu kiinnostaa, tää saattaa olla just sun juttu. Tehokasta ja mielekästä tekemistä tavallisen treenamisen tilalle tai rinnalle. Innostumisvaara!

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksen lisäksi henkilökohtaisesta opetuksesta, niin suosittelen katsomaan workshop- aikataulun. Teen myös henkilökohtaista valmennusta sopimuksen mukaan.

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

 

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun onkertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto,sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@nitsku.fi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KÄSSÄRIT HALTUUN ALKEET”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *