KÄSSÄRIT HALTUUN Nitskun ekat 5sek!

59,00 

Treenit on suunniteltu sinulle, jolla ei ole kokemusta juurikaan käsilläseisonnasta. Voit hypätä mukaan, olipa tasosi mikä vaan. Valmennuksessa käydään käsilläseisonnan alkeet turvallisesti ja rauhallisesti läpi. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta käsilläseisonnasta, riittää, että taidon oppiminen kiinnostaa.

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris, kerä. Näitä lähdetään tekemään useammalla eri variaatiolla, ja tähän onkin kasattu workshopeista keräämäni parhaat vinkit. Workshoppien pitäminen on opettanut näkemään mitkä ovat yleisimmät haasteet alkeistasolla, valmennus on uudistettu juuri tämän takia.  Olen opettanut jo tuhansia tyyppejä seisomaan käsillään ja tähän valmennukseen onkin kerätty talteen parhaat vinkit, miten saada  käsilläseisonnat pystyyn nollatasolta.

 

Kuvaus

KÄSSÄRIT HALTUUN NITSKUN EKAT 5-SEK!

Miten minä opin seisomaan käsillään ja kauanko siinä meni?

Karanteenilöytönä treeniohjelma ensimmäiseen 5 sekuntiin käsilläseisonnassa!!

Treenit on suunniteltu sinulle, jolla ei ole kokemusta juurikaan käsilläseisonnasta. Voit hypätä mukaan, vaikka käsilläseisonta vielä jännittäisi, ja seinälle jalkojen potkaisu kuulostaa haastavalta (lue alta valmennuksen tarina).  Kahdeksan viikon valmennuksessa käydään läpi käsilläseisonnan alkeet turvallisesti ja rauhallisesti. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta käsilläseisonnasta valmennukseen osallistuaksesi. Riittää, että taidon oppiminen kiinnostaa ja olet valmis käyttämään aikaa harjoitteluun.

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris ja kerä. Näitä lähdetään tekemään useammalla eri variaatiolla, ja tähän onkin kasattu workshopeista keräämäni parhaat vinkit. Workshoppien pitäminen on opettanut näkemään mitkä ovat yleisimmät haasteet alkeistasolla, valmennus on uudistettu juuri tämän takia.  Olen opettanut jo tuhansia tyyppejä seisomaan käsillään ja tähän valmennukseen onkin kerätty talteen parhaat vinkit, miten saada  käsilläseisonnat pystyyn nollatasolta.

Sisältää: 

  • kausisuunnitelma
  • treeneihin ohjeistus
  • lämmittelyt
  • ranteiden liikkuvuus+ vahvistus
  • kässäritreeni 1
  • kässäritreeni 2
  • kässäritreeni 3
  • kässäritreeni 4
  • liikkuvuus
  • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan

Paketin hinta 59€

 

Sopiiko valmennus minulle?

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti, valmennus sopii sinulle loistavasti. Välineitä valmennukseen ei tarvita. Riittää, että sinulla on seinä käytössäsi.  Lähtövaatimuksia ei ole, ja tämä onkin rakennettu niin matalle kynnykselle kun mahdollista. Mikäli kehonpainoharjoittelu kiinnostaa, tää saattaa olla just sun juttu. Tehokasta ja mielekästä tekemistä tavallisen treenamisen tilalle tai rinnalle. Innostumisvaara!

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksen lisäksi henkilökohtaisesta opetuksesta, niin suosittelen katsomaan workshop- aikataulun. Teen myös henkilökohtaista valmennusta sopimuksen mukaan.

 

Valmennuksen tarina:

Miten minä opin seisomaan käsillään ja kauanko siinä meni?

Karanteenilöytönä treeniohjelma ensimmäiseen 5 sekuntiin käsilläseisonnassa!!

Mitä, miten ja kuinka? 

Siitä täytyy olla ainakin viisi vuotta kun nousin ensimmäisen kerran käsilläseisontaan.  Harjoittelin samalla tavalla kuin kaikki muutkin treenikaverit. Ilman seinää, selkä kaarella, vauhdilla ja isolla itseluottamuksella. Mitään tietoa tai kiinnostusta tekniikasta ei ollut.  Pääasia oli pysyä käsien päällä. Käsilläkävelykin sujui, tarkoitus taisi kuitenkin olla paikallaan pysyminen. Se oli kuitenkin mahdonta ja turhautavaa. 

Tekniikka jolla tein ensimmäiset vuodet kässäriä, oli tietysti ihan väärä. Tuolla tekniikalla ei päässyt kuulemma eteenpäin, kertoivat sirkuskoulun mestarit löydettyäni itseni käsillsäeisontatunneilta. Mitä ihmettä, mähän olin jo ihan taitava?! Oikeassahan he olivat, ja koko homma alkoi alusta.

Innostuin ja opin taidosta ihan hillittömästi ensimmäisen vuoden aikana. Ahmin tietoa kirjallisuudesta, kyselin ja selvitin, kontaktoin ja kuulustelin kaikkia mahdollisia taitureita. Päätin ihan ensin oppia seisomaan käsillä ilman seinää 5 sekuntia puolen vuoden aikana.  

Kokosin parhaat opit ja löydökset yhteen treeniohjelmaan. Aloin treenaamaan tiukasti ohjelman mukaan. Arvatkaa mitä, saavutin 10 sekunnin ennätyksen neljän kuukauden kuluttua. Huh, se oli oikeasti mahdollista. 

Löysin tuon ohjelman karanteenissa istuessani, ja halusin jakaa sen teille. 

Sen ohjelman avulla mä sain mun kässärit haltuun, ja luotua brändin koko taidon ympärille. Halusin opettaa taitoa muille kiertueen muodossa, sain 2020 laajennettua toimintaa ulkomaille. Ennen kaikkea opin käsilläseisonnan, ja voin luvata kirkkain silmin että kuka vaan voi oppia sen. 

Toivottavasti valmennus tulee tarpeeseen! 

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun onkertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto,sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KÄSSÄRIT HALTUUN Nitskun ekat 5sek!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *