Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa

99,00 

Kuvaus

Erikoistilanteeseen sopiva valmennus on täällä! Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa, on kuuden viikon verkkovalmennus, jonka avulla opitte kesän kuumimmat kässäritemput.

Treenit on suunniteltu teille, jotka uskallatte potkaista jalat seinälle. Sinulle, joka haluat kehittää käsilläseisontaa monipuolisesti, mutta kaipaat uusia harjoitteita ja valvovaa silmäparia treeneihin.

Valmennus on hauska ja tehokas tapa viedä omia taitoja eteenpäin. Treeneissä käydään läpi siisteimmät pariliikkeet ja kehitetään käsilläseisontaa innovatiivisien harjoitteiden avulla. Kuuden viikon aikana saat loistavan lisäpotkun treenaamiseen ja pääset heti näyttämään uudet taidot kaverillesi.

 

Miksi parin kanssa? 

Verkkovalmennukset suoritetaan pääsääntöisesti yksin.  Taidon oppiminen vaatii toistoa, analysointia, tekniikkaa ja intoa. 

Pari mahdollistaa nopean kehityksen, koska sinulla on jatkuvasti spottaaja käytössäsi.  Tämä on sairaan hauskaa ja innostavaa.  Valmennuksessa olet myös tilivelvollinen parillesi, ja treenit tulee varmasti tehtyä.  Nopea kehitys on taattu! 

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris ja kerä.  Pari kanssa käsilläseisontaharjoittelu monipuolistuu ja tehostuu. Treenejä valmennuksessa on kolmesta viiteen/ viikko. Voit sovittaa valmennuksen teille sopivalle tasolle ylimääräisten bonusliikkeiden avulla.

Sisältää: 

  • kausisuunnitelma 6vko 
  • treeneihin ohjeistus
  • lämmittelyt
  • ranteiden liikkuvuus+ vahvistus
  • kässäritreeni kaverin kanssa 1
  • kässäritreeni kaverin kanssa 2
  • kässäritreeni kaverin kanssa 3
  • kässäritreeni kaverin kanssa 4
  • liikkuvuus 
  • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan

Valmennukseen tarvittavat välineet; pari, sekä kuminauha/ keppi.

Kenet sinä valitset kässärikamuksesi?

Valmentajaesittely 

Nita Lehto on Helsinkiläinen tanssisaliyrittäjä, esiintyjä/ urheilija ja Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksesta. Viimeisien vuosien aikana hän on erikoistunut taidolliseen oppimiseen, ja käsilläseisonnan tekniikkaan. Hänellä on vahvaa osaamista myös liikkuvuuteen ja tankotanssiin. 

Nitalle on tärkeää innostaa ihmisiä oppimaan uutta, ja kokeilemaan rajojaan.  “On tosi ainutlaatuista nähdä ihmisen innostuvan jostain, voittavan pelkonsa ja oppivan aikuisiällä jotain niin siistiä kuin esimerkiksi käsilläseisonta!”. 

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *