NEW Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa

99,00 

Kuvaus

Erikoistilanteeseen sopiva valmennus on täällä! Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa, on kuuden viikon verkkovalmennus, jonka avulla opitte kesän kuumimmat kässäritemput.

Treenit on suunniteltu teille, jotka uskallatte potkaista jalat seinälle. Sinulle, joka haluat kehittää käsilläseisontaa monipuolisesti, mutta kaipaat uusia harjoitteita ja valvovaa silmäparia treeneihin.

Valmennus on hauska ja tehokas tapa viedä omia taitoja eteenpäin. Treeneissä käydään läpi siisteimmät pariliikkeet ja kehitetään käsilläseisontaa innovatiivisien harjoitteiden avulla. Kuuden viikon aikana saat loistavan lisäpotkun treenaamiseen ja pääset heti näyttämään uudet taidot kaverillesi.

 

Miksi parin kanssa? 

Verkkovalmennukset suoritetaan pääsääntöisesti yksin.  Taidon oppiminen vaatii toistoa, analysointia, tekniikkaa ja intoa. 

Pari mahdollistaa nopean kehityksen, koska sinulla on jatkuvasti spottaaja käytössäsi.  Tämä on sairaan hauskaa ja innostavaa.  Valmennuksessa olet myös tilivelvollinen parillesi, ja treenit tulee varmasti tehtyä.  Nopea kehitys on taattu! 

Valmennuksessa käydään useampi variaatio läpi, mm. suora, haara, kauris ja kerä.  Pari kanssa käsilläseisontaharjoittelu monipuolistuu ja tehostuu. Treenejä valmennuksessa on kolmesta viiteen/ viikko. Voit sovittaa valmennuksen teille sopivalle tasolle ylimääräisten bonusliikkeiden avulla.

Sisältää: 

  • kausisuunnitelma 6vko 
  • treeneihin ohjeistus
  • lämmittelyt
  • ranteiden liikkuvuus+ vahvistus
  • kässäritreeni kaverin kanssa 1
  • kässäritreeni kaverin kanssa 2
  • kässäritreeni kaverin kanssa 3
  • kässäritreeni kaverin kanssa 4
  • liikkuvuus 
  • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan

Valmennukseen tarvittavat välineet; pari, sekä kuminauha/ keppi.

Kenet sinä valitset kässärikamuksesi?

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun on kertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto, sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NEW Kässärit Haltuun Kaverin Kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *