Kässärit Haltuun Next Level

Opi käsilläseisonta, ja saa ensimmäiset 3 sekuntia ilman seinää kuuden viikon aikana, lähes takuuvarmalla kolmivaiheisella menetelmällä!

Kuvaus

Kässärit Haltuun Next Level – opi käsilläseisonta ilman seinää!

6 vko verkkovalmennus käsilläseisontaan

STARTTI 13.5.2024

 

Täysin uusittu verkkovalmennus käsilläseisonnan oppimiseksi ilman seinää. Pilottiryhmä suorittaa valmennusta parhaillaan, ja ensimmäinen virallinen startti on 13.5.2024! 

Olemme saaneet  valmennuksesta super hyvää palautetta, ja pilottiryhmä on kehunut erityisesti alustaa jolla valmennus on, sekä helppoa treeniappia. Monipuoliset treenit ovat saaneet myös paljon kiitosta. Lue lisää alta!

 

6vko verkkovalmennus käsilläseisontaan- sisältää:

– Uudet käsilläseisontatreenit maanantaisin ja torstaisin  (45-60min/ treeni)

– yhteinen WhatsApp ryhmä

-valmentajan tiivis tuki koko valmennuksen ajan

– kaksi yhteistä livetreeniä yhdessä oppilaiden kanssa (myös tallenne)

– henkilökohtainen palautteen anto kerran viikossa videosuoritukselta

– treeniohjelma jatkoon- opi press to handstand

 

Kurssialustana valmennuksessa Kajabi. Materiaalit jäävät käyttöösi vuoden ajaksi valmennuksen alkamisesta. 

Lähtövaatimuksena käsilläseisonnan osaaminen seinää vasten. 

 

Hinta: 199€ 

Varaa paikkasi: info@nitsku.fi 

Paikkoja rajoitetusti, koska valmennuksessa paljon henkilökohtaista palautteen antoa ja valmentaja on tiiviisti mukana koko valmennuksen ajan. 

 

Valmennuksen tarina:  Halusin uusia verkkovalmennukset vuonna 2024, ja saada niihin samanlaista yhteisöllisyyttä kun Kässärit Haltuun Workshopeissa. Halusin nostaa valmennukset selkeästi korkeammalle tasolle, ja tehdä niistä niin laadukkaat kun mahdollista. Tässä projektissa on ollut mukana kymmeniä ihmisiä, joilta olen kerännyt tietoa siitä, mihin oikeasti kaivataan apua käsilläseisonnan oppimisessa ilman seinää ja millaisia verkkovalmennuksia toivotaan. Halusin luoda valmennuksen, jossa valmentaja pystyy olla tiivisti mukana ja antamaan paljon henkilökohtaista palautetta valmennettavan etenemisestä ja siitä, mihin olisi hyvä keskittyä milloinkin. Halusin löytää valmennukselle selkeän kurssialustan, josta treeni on helppo ja miellyttävä tehdä. Kurssialustaksi valikoitu Kajabi, ja olen ollut enemmän kun tyytyväinen. Valmennusta parhaillaan suorittava pilottiryhmä on antanut myös positiivista palautetta alustasta, ja siitä, että treenit voi suorittaa helposti apista! Monipuoliset treenit ovat saaneet myös kiitosta. Valmentajana on ollut mahtava huomata miten tiivis WhatsApp ryhmä ollaan saatu valmennettavien kanssa, siellä on niin kiva kuulla miten harjoitukset koetaan ja ylipäätään seurata valmennettavien etenemistä ja olla mukana heidän matkalla kohti vapaata seisontaa! 

-Nita 

 

Valmennus sopii sinulle, joka…

 

  • olet opetellut käsilläseisontaa satunnaisesti, mutta et ole vielä oppinut miten käsilläseisonnan voi tehdä ilman seinää

 

  • pääset käsilläseisontaan seinää vasten, ja olet valmis konkreettisiin harjoituksiin, jonka avulla opit käsilläseisonnan ilman seinää, ja saat ensimmäiset 3 sekuntia tasapainotusta

 

  • sinulla on palava halu oppia käsilläseisonnan taito (mutta olet hieman jumissa seinällä, etkä tiedä millä harjoituksilla jatkat harjoituksia ilman seinää)

 

  • kovasta yrityksestä huolimatta asento ei pysähdy vielä keskelle (ja sinulta puuttuu varmuus miten se onnistuisi)

 

  • mietit onko tekniikka puhdas, ja haluat henkilökohtaista palautetta omalle suoritukselle (jotta tiedät mihin sinun tulisi keskittyä)

 

  • Ymmärrät, että tarvitset konkreettisen suunnitelman, jotta taidon oppiminen on turvallista ja nousujohteista (eikä irrallisia harjoitteita silloin tällöin)

#kässärithaltuun

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kässärit Haltuun Next Level”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *