Kässärit haltuun SOLO- valmennus

300,00 

Kuvaus

KÄSSÄRITHALTUUN SOLO – NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!!

Opi käsilläseisonta henkilökohtaisen suunnitelman avulla. Videoi minulle lähtötasosi, ja kerro tavoitteesi käsilläseisonnan suhteen. Sovitetaan treenit sinun kalenteriisi, ja otetaan kässärit haltuun henkilökohtaisen, sinulle räätälöidyn treenisuunnitelman avulla.

Ohjelmat rakennetaan sinun toimittamien ennakkotietojen ja videoiden perusteella. 

Solo valmennukseen kuuluu myös tapaaminen Nitan kanssa Tanssikoulu TNT:llä Tuusulassa. Tapaamisen voi korvata halutessaan video/skype tapaaminen. 

 

Miten mukaan?

  1. Kuvaa video käsilläseisonnastasi. Video olisi paras kuvata asennon sivusta tai takaa. Suorituksen ei tarvitse olla paras, keskiverto suoritus riittää. Voit kuvata sen seinällä, korokkeella tai vapaalla lattialla. 
  2. Kirjoita tavoitteesi vapaamuotoisesti videon toimittamisen yhteydessä sähköpostiisi. Kerro ainakin tavoiteasentosi (jos sellainen on), kuinka paljon olet valmis harjoittelemaan ohjelman avulla, ja sanallisesti lähtötilanteesi.
  3. Ehdotan tapaamisaikoja paluuviestissä

Toimita video ja vapaamuotoinen tavoittenasettelusi sähköpostiin erillisenä liitteenä info@nitsku.fi paketin tilauksen jälkeen. 

 

 

SISÄLTÄÄ:

kausisuunnitelma 3kk 

ohjelmat liikkuvuuteen x2

käsilläseisontatreenit x4

tekniikkavideo

tapaaminen Tuusulassa

facebook ryhmä

 

3kk/ 300€

Ohjelmat toimitetaan 8 vuorokauden kuluessa paketin tilauksesta

Valmennukseen pääsee mukaan jokaisen kuun ensimmäinen päivä.

 

Miksi Solo valmennus? 

Solo valmennuksen avulla voin auttaa käsilläseisonnan oppimisessa jokaisen omasta lähtötilanteesta käsin.  Valmiit verkkovalmennukset ovat olleet hyvin suosittuja ja tykättyjä. Solo valmennuksen avulla näen missä mennään taidon kanssa, missä on juuri sinun kehitettävä  osa- alue. Onko se liikkuvuus, voima, tekniikka, vai ihan joku muu. 

Tämän valmennuksen avulla autan valmennettavaa sovittamaan treenit omaan kalenteriin, näin harjoituksia ei tule liikaa, eikä liian vähän. Taustatietoja kysymällä, ja videon nähneenä osaan antaa oikeat neuvot/ ohjeistukset jokaiselle valmennettavalle massaohjeiden sijaan. 

Tapaaminen sijoitetaan treeniohjelman loppupuolelle, jotta sinulla on jotain mitä varten treenaat. Tällä haetaan ratkaisua siihen, että verkkovalmennuksia kuuleman mukaan on vaikea tehdä loppuun. Sekä siihen, että workshopin käytyäsi on hankala sovittaa treenejä omaan kalenteriin. Näin sinulla on pidemmälle ajalle joku selkeä tähtäin, jota kohti päästä. 

 

Olen opettanut käsilläseisontaa vuodesta 2018, ja kiertänyt Suomen jokaisen kaupungin workshoppieni kanssa. Keväällä tulee 200 workshopin raja rikki, ja toiminta laajenee ulkomaille.  Tuhannet ihmiset ovat olleet jo käsilläseisonta opissani, ja 99% kävijöistä suosittelee workhoppejani. Olen näiden workshoppien avulla nähnyt missä käsilläseisonta usein menee “pieleen” ja mihin kaivataan isoiten apua. Siispä haluan jakaa osaamistani vielä henkilökohtaisemmalla tavalla, ja antaa jokaiselle mahdollisuuden oppia tämä taito. Workshopeillani on takuu, jokainen seisoo tunnin jälkeen käsillään tai saa rahansa takaisin. Uskallan siis taata, että kolmessa kuukaudessa saadaan isoja steppejä kehitystä jos niin haluat. 

 

Hyppää mukaan nopeasti kasvavaan tiimiini, ja ota #kässärithaltuun tuhansien muiden suomalaisten tavoin!!

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kässärit haltuun SOLO- valmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *