KEHONPAINOTREENI NEXT LEVEL

69,00 

KEHONPAINOTREENI NEXT LEVEL

 

Kiinnostaako treenaus kehonpainolla, selkeällä ohjelmalla ja tavoitteellisesti? Opi taitoja ja kiristä rasvaprosenttia ilman salitreeniä. Treenejä on kolmesta viiteen kertaa  viikossa. 

 

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jolla on kokemusta kehonpainotreenauksesta.  Sinulle, joka haluaisit keskittää treenisi tavoitteellisesti ja fiksusti tämän treenimuodon ympärille, nextiltä leveliltä. Valmennuksen avulla saavutat varmuutta kehonpainotreeni liikkeisiin, ja samalla nostat peruskuntoa ja kiristät ulkomuotoa. Valmennus on rakennettu sinulle, jolla on perusliikkeet hallussa, ja sinua kiinnostaa taidollinen kehitys treenien ohella. Valmennus kestää 2kk- jonka ympärille on rakennettu kausisuunnitelma, johon treenit on sijoitettu. Voit toteuttaa treenit oman aikataulusi mukaan, tai tehdä ne juuri silloin kun kausisuunnitelmassa lukee. 

Riittää, että sinulla on käytössäsi kahvakuula, kuminauha ja jumppamatto. 

 

Valmennuksen avulla saavutat pienemmän rasvaprosentin, ja parannat lihasnäkyvyttä. Mikä parasta, kehityt taidollisesti.

Kokuttavaa ja tehokasta! 

 

 

Kuvaus

KEHONPAINOTREENI NEXT LEVEL

 

Kiinnostaako treenaus kehonpainolla, selkeällä ohjelmalla ja tavoitteellisesti? Opi taitoja ja kiristä rasvaprosenttia ilman salitreeniä. Treenejä on kolmesta viiteen kertaa  viikossa.

 

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jolla on kokemusta kehonpainotreenauksesta. Sinulle, joka haluaisit keskittää treenisi tavoitteellisesti ja fiksusti tämän treenimuodon ympärille, seuraavalta tasolta. Valmennuksen avulla saavutat varmuutta kehonpainotreeni liikkeisiin, ja samalla nostat peruskuntoa ja kiristät ulkomuotoa. Valmennus on rakennettu sinulle, jolla on perusliikkeet hallussa, ja sinua kiinnostaa taidollinen kehitys treenien ohella. Valmennus kestää 2kk, jonka ympärille on rakennettu kausisuunnitelma, johon treenit on sijoitettu. Voit toteuttaa treenit oman aikataulusi mukaan, tai tehdä ne juuri silloin kun kausisuunnitelmassa lukee.

Riittää, että sinulla on käytössäsi kahvakuula, kuminauha ja jumppamatto.

 

Valmennuksen avulla saavutat pienemmän rasvaprosentin, ja parannat lihasnäkyvyttä. Ja mikä parasta, kehityt taidollisesti.

Kokuttavaa ja tehokasta!

 

Sisältää:

 • Tervetuloa video
 • Kausisuunnitelma 2kk
 • Mikä on tavoitteesi/ tavoitteenasetteulu
 • Lämmittelyliikkeet 1
 • Lämmittelyliikkeet 2
 • Kehonpainotreeni 1
 • Kehonpainotreeni 2
 • Kehonpainotreeni 3
 • Kehonpainotreeni 4
 • BONUS taitoliikket
 • Liikkuvuustreeni
 • Pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan

Sopiiko valmennus minulle?

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti, valmennus sopii sinulle loistavasti.

Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, tai hakea treeneihin motivaatiota ja selkeyttä, tämä on täydellinen juttu sulle. Turvallisen suoritustekniikan takaamiseksi liikeet on videoitu esimerkiksi ja ohjeet ovat kirjallisena jokaiseen liikkeeseen.

Ollessasi epävarma tämän valmennuksen sopivuudesta sinulle olethan yhteydessä rohkeasti asiakaspalvelu@nitsku.fi

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun onkertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto,sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@nitsku.fi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KEHONPAINOTREENI NEXT LEVEL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *