LIIKKUVUUS BASIC

69,00 

LIIKKUVUUS BASIC

Miten parataa liikkuvuutta koko kroppassa, ilman sen suurempi tavoitteta?Miten ylipäätään liikkuvuustreenejä tulisi tehtyä tarpeeksi, ja miksi se meinaa aina jäädä pois muiden treenien rinnalta?  Liikkuvuutta pystyy lisäämään monin eri keinoin, mutta usein käytössä olevat venyttelytekniikat ovat suppeita, ja liikkuvuustreenejä tulee tehtyä tosi vähän. Intensiivisen kahdeksan viikon aikana on mahdollista saada liikkuvuutta reippaasti halutessaan eteenpäin. Liikkuvuus menee eteenpäin tosi yksilöllisellä vauhdilla, riippuen monestakin eri seikasta. Varmaa on kuitenkin se, että se menee kaikilla eteenpäin. Toisilla hujauksessa ja vähemmällä työllä, ja päinvastoin. Lisäämällä treeniin monenlaisia tekniikoita harjoitteluun, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana. Tänne ei ole lähtövaatimuksia,  kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, keppi ja kahvakuula. 

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Miten parataa liikkuvuutta koko kroppassa, ilman sen suurempi tavoitteita?
Miten ylipäätään liikkuvuustreenejä tulisi tehtyä tarpeeksi, ja miksi se meinaa aina jäädä pois muiden treenien rinnalta?
Liikkuvuutta pystyy lisäämään monin eri keinoin, mutta usein käytössä olevat venyttelytekniikat ovat suppeita, ja liikkuvuustreenejä tulee tehtyä tosi vähän. Intensiivisen kahdeksan viikon aikana on mahdollista saada liikkuvuutta reippaasti halutessaan eteenpäin. Liikkuvuus menee eteenpäin tosi yksilöllisellä vauhdilla, riippuen monestakin eri seikasta. Varmaa on kuitenkin se, että se menee kaikilla eteenpäin. Toisilla hujauksessa ja vähemmällä työllä, ja päinvastoin. Lisäämällä treeniin monenlaisia tekniikoita harjoitteluun, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana. Tänne ei ole lähtövaatimuksia,  kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, keppi ja kahvakuula. 

 

Tekniikat, joiden pohjalta valmennus on rakennettu:

AIS venytykset

Kuormitetut venytykset

Aktiiviset venytykset

Staattiset venytykset

Isometriset venytykset

 

 

Sisältää: 

 • tervetuloa video
 • kausisuunnitelma 8vko
 • treeneihin ohjeistus
 • liikkuvuus 1
 • liikkuvuus 2
 • liikkuvuus 3
 • liikkuvuus 4
 • hartioiden liikkuvuus
 • liikkuvuus voimatreeni
 • putkirullailu 1
 • putkirullailu 2
 • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan.

Paketin hinta 69€

 

Sopiiko valmennus minulle?

Mikäli olet valmis treenaamaan omatoimisesti, valmennus sopii sinulle loistavasti.

Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, tai hakea treeneihin motivaatiota ja selkeyttä, tämä saattaa olla ihan täydellinen juttu sulle. Turvallisen suoritustekniikan takaamisesksi liikeet on videoitu esimerkiksi, ja ohjeet ovat kirjallisena jokaiseen liikkeeseen.

Ollessasi epävarma tämän valmennuksen sopivuudesta sinulle olethan yhteydessä rohkeasti asiakaspalvelu@nitsku.fi

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun onkertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto,sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@nitsku.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LIIKKUVUUS BASIC”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *