Kässärit Haltuun Harjoitusohjelma

39,00 

Kässärit Haltuun harjoitusohjelma on ratkaisu monen kovaa treenaavan arkeen, ohjelma jolla saat varmasti taitoasi eteenpäin. Harjoitusohjelmaan kuuluu kolme erilaista ohjelmaa, jotka voit yhdistää omaan treeniohjelmaan sinulle sopivalla tavalla.

Kuvaus

Käsilläseisonnan oppiminen tavoitteena, miten päästä eteenpäin? 

Usein haasteena on se, että käsilläseisontaa harjoitellaan harvakseltaan. Kenties treenin päätteeksi heitetään jalat seinälle, ja kokeillaan pystyisikö asento ilman tukea pystyssä.  Käsien päällä tulisi viettää paljon aikaa, jotta siitä tulisi luontevaa ja käsien päällä pystyisi viettämään aikaa ilman seinää. Tietyt tekniset asiat olisi hyvä olla myös tiedossa, tärkeintä alkuun olisi kuitenkin viettää erilaisissa asennoissa mahdollisimman paljon aikaa ja innostua taidosta ja sen oppimisesta. 

Workshopit ovat tauolla huhtikuuhun, joten rakensin treeniohjelman, jonka voi yhdistää esimerkiksi oman treenin alkulämmittelyyn. Tähän on koottu parhaat ja innovatiiviset harjoitukset taidon eteenpäinviemiseksi.

Kässärit Haltuun harjoitusohjelma on ratkaisu monen kovaa treenaavan arkeen, ohjelma jolla saat varmasti taitoasi eteenpäin. Harjoitusohjelmaan kuuluu kolme erilaista ohjelmaa, jotka voit yhdistää omaan treeniohjelmaan sinulle sopivalla tavalla.

 

Lähtötasona suositeltavaa olisi saada heitettyä jalat seinälle. Muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen käsilläseisontasi on vakautunut aivan uudelle tasolle. 

  • Toistuvat harjoitukset
  • 30min/ harjoitus
  • sopii alkulämmittelyksi omaan treeniin
  • 3 ohjelmaa
  • neljä erilaista variaatiota
  • liikkuvuusharjoitukset
  • ranteiden vahvistus

=sekunteja käsilläseisonnassa

Valmentajaesittely 

Nita Lehto on Helsinkiläinen tanssisaliyrittäjä, esiintyjä/ urheilija ja Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksesta. Viimeisien vuosien aikana hän on erikoistunut taidolliseen oppimiseen, ja käsilläseisonnan tekniikkaan. Hänellä on vahvaa osaamista myös liikkuvuuteen ja tankotanssiin. 

Nitalle on tärkeää innostaa ihmisiä oppimaan uutta, ja kokeilemaan rajojaan.  “On tosi ainutlaatuista nähdä ihmisen innostuvan jostain, voittavan pelkonsa ja oppivan aikuisiällä jotain niin siistiä kuin esimerkiksi käsilläseisonta!”. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kässärit Haltuun Harjoitusohjelma”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *