NEW Splitit Pohjaan

69,00 

 

Kahden kuukauden valmennuksen avulla liikkuvuutesi paranee, ja toimintakykysi nousee uudelle tasolle. Tee päätös joka ei kaduta, ja aloita liikkuvuuden parantaminen verkkovalmennuksen avulla!

Valmennus, jonka avulla saat splitit pohjaan!

Kuvaus

Kuvaus:

Liikkuvuuden kehittämisen kannalta on tärkeää treenien säännöllisyys, määrä ja laadukkaat toistot. Lisäämällä treeniin erilaisia tekniikoita, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana. Valmennukseen osallistumiseen ei ole lähtövaatimuksia, kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta. Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, ja kahvakuula. Valmennus on rakennettu kahdeksalle viikolle, ja sisältää kuusi erilaista liikkuvuustreeniä. Ohjelmissa on käytössä monipuolisesti erilaisia tekniikoita. 

Tekniikat, joiden pohjalta valmennus on rakennettu:

AIS venytykset

Kuormitetut venytykset

Aktiiviset venytykset

Staattiset venytykset

Isometriset venytykset

 

Sisältää:

kausisuunnitelma 8 vk

treeneihin ohjeistus

spagaatit 1

spagaatit 2

spiraalit 1

spiraalit 2

selän liikkuvuus + vatsat

hartioiden liikkuvuus

putkirullailu 1

 

PAKETIN HINTA 69€

Tilattuasi tuotteen, saat valmennuksen materiaalit itsellesi sähköpostitse PDF-tiedostoina. Mikäli tilaus ei onnistu tai haluat kysyä jotain ennen aloitusta, laita viestiä info@nitsku.fi.

Valmentajaesittely:

Nita Lehto on Helsinkiläinen tanssisaliyrittäjä, esiintyjä/ urheilija ja Suomen johtava käsilläseisontaworkshop keikkailija. Hänellä on kymmenen vuoden kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksista. Viimeisien vuosien aikana hän on erikoistunut taidolliseen oppimiseen, ja käsilläseisonnan tekniikkaan. Hänellä on vahvaa osaamista myös liikkuvuuteen ja tankotanssiin. 

Nitalle on tärkeää innostaa ihmisiä oppimaan uutta, ja kokeilemaan rajojaan.  “On tosi ainutlaatuista nähdä ihmisen innostuvan jostain, voittavan pelkonsa ja oppivan aikuisiällä jotain niin siistiä kuin esimerkiksi käsilläseisonnan!”. 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi

 

“Hyppää mukaan nopeasti kasvavaan tiimiin,  aloita suosituin verkkovalmennukseni, ja laita Splitit Pohjaan!”.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NEW Splitit Pohjaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *