SPLITIT POHJAAN

59,00 

Haluisitko saada spagaatit pohjaan, tai ainakin lähemmäs maata? Miten saada liikkuvuusharjoittelusta vähän mielekkäämpää, ettei se unohtuisi aina ensimmäisenä treeneistä. Liikkuvuusharjoittelun tultua verkkoon, uskon sen auttavan monia saamaan liikkuvuustreeneistä enemmän irti. Tämän voi tehdä omien treenien kanssa, tai ihan omana valmennuksenaan. 

Tiesitkö, että parissa kuukaudessa voit saada liikkuvuuttasi eteenpäin huomattavasti, jos oot valmis ottamaan haasteen vastaan.
Tänne ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.

 

Kuvaus

Paketti on uusittu ja rakennettu uudestaan kokonaisuudessaan 1.1.2020 alkavaan valmennukseen.

Miten saada splitit pohjaan, tai edes lähemmäs maata? Miten ylipäätään liikkuvuustreenejä tulisi tehtyä tarpeeksi, ja miksi se meinaa aina jäädä pois muiden treenien rinnalta?  Liikkuvuutta pystyy lisäämään monin eri keinoin, mutta usein käytössä olevat venyttelytekniikat ovat suppeita, ja liikkuvuustreeniä tulee tehtyä tosi vähän. Intensiivisen kahdeksan viikon aikana on mahdollista saada liikkuvuutta reippaasti halutessaan eteenpäin. Liikkuvuus menee eteenpäin tosi yksilöllisellä vauhdilla, riippuen monestakin ei seikasta. Varmaa on kuitenkin se, että se menee kaikilla eteenpäin. Tosilla hujauksessa ja vähemmällä työllä, ja päinvastoin. Lisäämällä treeniin monenlaisia tekniikoita, saadaan ihmeitä aikaan kahden kuukauden aikana. Tänne ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta. Välineiksi riittää jumppamatto, kuminauha, keppi ja kahvakuula.

Tekniikat, joiden pohjalta valmennus on rakennettu:

AIS venytykset

Kuormitetut venytykset

Aktiiviset venytykset

Staattiset venytykset

Isometriset venytykset

 

Sisältää: 

 • tervetuloa-video
 • kausisuunnitelma 8 vk
 • treeneihin ohjeistus
 • spagaatit 1
 • spagaatit 2
 • spiraalit 1
 • spiraalit 2
 • selän liikkuvuus
 • selän liikkuvuus sillat
 • hartioiden liikkuvuus
 • liikkuvuus voimatreeni
 • putkirullailu 1
 • putkirullailu 2
 • pääsy suljettuun FB ryhmään, jossa voit kysyä treeneistä, tai ihan mistä vaan!

 

Paketin hinta 59€

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

 

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun onkertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto,sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen info@nitsku.fi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SPLITIT POHJAAN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *