TOIMISTOTYÖNTEKIJÄN PELASTUS – kässärit haltuun toimistossa

39,00 

Kuvaus

Tämä verkkovalmennus on aivan uusi kokonaisuus tarkastellen toimistotyöläisten ongelmakohtia ja heidän vaatimuksia taukojumpalle. Valmennus on rakennettu tukemaan taitojen kehitystä sekä etenkin käsilläseisontaa. Voiko käsilläseisontaa oppia taukojumpan aikana? Kyllä, koska käsilläseisonnan oppimista vie eteenpäin eniten säännöllisyys ja oikeat tekniikat. Käytä siis taukojumppa hyödyksi, ja haasta työkaveri tähän valmennukseen. Tämä sopii sinulle, jos käsilläseisonnat kaipaa säännöllistä treeniä, ja aikaa on rajallisesti. Yllätä siis työkaverisi ja haasta muutkin mukaan!

Kärsitkö päänsäryistä ja lihasjumeista lavan alueella? Onko olosi väsynyt ja voimaton päivien jälkeen? Puutuvatko sormet työpäivän aikana ja kärsitkö kivuista? Haluaisitko selkeitä vinkkejä siihen minkälainen taukojumppa olisi paras työpäivän keskelle?

Jos vastasit yhteenkään kyllä, toimistotyöntekijän pelastus on oikea verkkovalmennus sinulle.

Tehokkaassa valmennuksessa on viikon ajan jokaiselle päivälle erilainen ohjelma, eli viisi erilaista taukojumppaa, joiden suorittamiseen menee 15 minuuttia. Tämä aika ei ole paljoa, kun ajattelee sen hyötyjä pitkässä juoksussa.  Taukojen pitäminen kannattaa ja auttaa saavuttamaan paremman työtehon työntekijästä irti.

Tehokasta ja superhauskaa!

 

Valmennus sisältää:

  • maanantain taukojumppa
  • tiistain taukojumppa
  • keskiviikon taukojumppa
  • torstain taukojumppa
  • perjantain taukojumppa
  • liikkuvuustreeni kotiin
  • BONUS kehonpainotreeni

Nettivalmennuksen hinta 39€

Takaamme, että hinta tulee maksamaan itsensä moninkertaisena takaisin.

 

Valmentajaesittely Nita Lehto

 

Mulla on itsellä pitkä kilpaurheilutausta taitoluistelusta, jota olen harrastanut tavoitteellisesti 5-vuotiaasta asti. Luistelun ympärillä olen harrastanut monipuolistesti erilaisia tansseja, kuten balettia ja nykytanssia. Kaikkia näitä lajeja olen valmentanut 16-vuotiaasta asti. Minulla on ollut Keski-Suomessa kaksi tanssisalia, ja olenkin ollut yrittäjän liikunta-alalla jo vuodesta 2012. Personal Trainerin töitä olen tehnyt kokopäiväisesti vuodesta 2017, ja työllistänyt  itseni omalla urheilulla.  Lisäksi olen Suomen johtava käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshop keikkailija. Nykyään kilpailen SM-tasolla tankotanssissa ja treenaan tavoitteellisesti notkeusakrobatiaa. Oppeja voimaharjoitteluun on kertynyt koulutusten ja omien valmennusten kautta.  Koulutustaustaa puhtaasti liikunta-alalle: taitoluistelun valmentajakoulutus, Personal Trainer (Trainer4you), liikunnan ammattitutkinto, sekä jatkuva oppiminen koulujen ulkopuolella ja intohimoinen perehtyminen alaan. Tietysti oma kilpaurheilupohja ja taidollinen opiskelu ja oma kehitys on ollut paras oppi tälle alalle.

 

Maksutavat verkopankin lisäksi,  EazyBreak ja Epassi. Laitathan näistä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@nitsku.fi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TOIMISTOTYÖNTEKIJÄN PELASTUS – kässärit haltuun toimistossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *