Leirit 2022

 

Kässärit Haltuun Kesäleiri 12-14.8.2022

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Iloisia uutisia, Kässärit Haltuun Kesäleiri tulee taas ja toiveisiinne on vastattu- leiri on kaksipäiväinen! Nyt on aika esittää kesälomatoiveet ja suunnata katseet hetkeksi elokuuhun. 

Kässärit Haltuun leiri järjestetään uudelleen Rahikkalan Tilalla Keuruulla luonnon helmassa, keskellä maalaismaisemaa. Luvassa lintujen laulua, käsilläseisonnan tekniikka ja uusia ennätyksiä sopivassa suhteessa. Leirin hintaan sisältyy viisi treenituntia ja täyshoito. 

Treenitunnit pitävät sisällään käsilläseisonnan tekniikkaharjoittelua, toiminnallista harjoittelua, permantoakrobatiaa ja liikkuvuusharjoituksia. Tunnit pidetään navetan ylisillä, idyllisessä ja kauniissa treenitilassa.  Tämän lisäksi rentoudutaan erämaalammen rannalla saunoen, uiden, pelaten perinteisiä pihapelejä ja maistellen maatilan herkkuja. 

 Leiri sopii kaikille käsilläseisonnasta kiinnostuneille, sekä käsilläseisontaa pidempää tehneille. Ryhmäkoko pidetään pienenä optimaalisen valmennuksen takaamiseksi, ja harjoitteet yksilöidään tarvittaessa (ryhmäkoko max 10 hlö.). 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset info@nitsku.fi

Huom!

Jokaisella leiriläisillä tulee olla oma tapaturmavakuutus. Leirin järjestäjä eikä leiripaikka ole vakuuttanut osallistujia mahdollisten tapaturmien osalta.

Valmentajana leirillä Nita Lehto.