Blogi,  Inspiraatio,  Nita Lehto,  Rohkeus,  Unelmat,  valmennus

TANSSISALIPROJEKTI ON ALKANUT!

Viimeisen viikon sisään oon kirjoittanut vuokrasopimuksen ja paiskannut kättä päälle mielestäni loistavan diilin kunniaksi. Naama on ollut melkoisessa virneessä koko viikonlopun, sain avaimet omaan tanssikouluuni.

Muutin syksyllä Helsinkiin, ja tanssisalini jäi Keski-Suomeen. Oon tottunut treenaamaan omilla saleilla, joten on tosi iso kynnys mennä kyselemään vapaavuoroja muiden saleilta. Etenkin, kun oon tiennyt avaavani jossain kohtaa oman salin myös pääkaupunkiseudulle. Alkuperäisen suunnitelman mukaan ajattelin avaavani tämän varovaisesti keväällä, ehkä kesällä. Kunhan syksyllä olisi sali, ajattelin.
Marraskuussa olin kisoissa Italiassa, ja päättäväiseen tapaani uhosin, että en jaksa odottaa kevättä salini kanssa. Pakko päästä treenaamaan taas kunnolla. Mulla on ollut koko syksyn sali (ja on vieläkin) Keski-Suomessa, jossa ajattelin treenaavani kisakoreoita muutettuani. Ajelenhan salin ohi lähes parin viikon välein töiden takia. Ideana hyvä, todellisuus on kuitenkin ollut se, että kiertueella ollessa on kaikki muu mielessä paitsi treenaaminen. Viikonloput ovat rankkoja, ja ajomatkat järkyttävän pitkiä. Nukun missä sattuu, ja syön miten sattuu. Kaikki peruspalikat mitä hyvään treenin tarvitaan, on melkoisen epävakaasti kasattu. Alan siis etsimää tiloja, kun kone laskeutuu maahan. Tiloja oon haravoinut marraskuusta lähtien, ja pari viikkoa sitten löysin Tuusulan Kellokoskelta sen mitä halusin. Isoja kriteereitä mulla ei ollut tilan suhteen, kunhan se olisi sellainen, jota muilla ei takuulla ole. Halusin alkeellisen tilan, jotta saisin remontoida siitä mieluisen. Tykkään myös tehdä käsilläni hommia, joten halusin tästä samalla pienen haasteen itselleni. Pysyyhän mulla vasara kädessä, mutta enhän mä mikään mestari ole. Vielä.

 

*AssariAnnis vauhdissaHalusin tilan jostain muualta, kun Helsingin keskustasta. Ei sen takia, että vuokrat ovat tosi isoja, vaan halusin tämän paikkaan, jossa ei vielä ole tanssikoulua. Pääkaupunkiseutu on alueena iso, joten sain hakata päätäni seinään useampaan kertaa. Tilat olivat liian matalia, ihan järkyttävän kalliita, tai käyttötarkoitus oli väärä.
Kellokosken tilaan astuessani tiesin, että NYT! Tätä mä oon etsinyt. Elelen elämää ja teen päätöksiä helposti fiiliksen mukaan. Mulla oli puntarilla Keravalta ”turvallisempi” vaihtoehto. Tila oli siisti, ja juna-aseman vieressä. Keravalla oli tosi iso kysyntä tälle, ja tiesin varmaksi kasan ihmisiä, jotka tulisivat takuulla mukaan. Tapani mukaan valitsin tilan, jossa oli parempi fiilis.
Kellokoski on minulle paikkana ihan vieras. Se on Järvenpäästä 10 min ajomatkan päässä. Tanssikouluni on päätien varrella, ihan Kellokosken ytimessä. Tila on ullakkotila, jossa on maahan asti olevat ikkunat. Tila on täysin remontoitava, joka oli toiveeni. Seinistä tulee vaaleanpunaiset, ja saan vihdoin oman toimiston ullakon perälle. Tila eroaa aiemmista saleistani siinä, että tiedän jääväni pääkaupunkiseudulle pidemmäksi aikaa. Tiedän, että tila tulee olemaan mulla pitkään.
Tanssikoululle on suunniteltu jo avajaiset, ja nettisivutkin ovat valmiina. Ensimmäiset ilmoittautumisetkin on tullut jo.

 

Nettisivut ja Instagram

Nähdään ullakolla<3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *