Uncategorized

Etsin 10 henkilöä käsilläseisonnan pienryhmään!

Oon tässä aamun pyöritellyt erilaisia tekstejä, ja miettinyt miten voisi kuvailla huomenna päättyvää matkaa Kässärit Haltuun pilottiryhmän kanssa, ja kertoa että uuteen ryhmään mahtuu vielä mukaan. Päätin nyt kuitenkin jättää valmennuksen kuvauksen pois tästä, ja kertoa vähän omia fiiliksiä pilottiryhmän kanssa.

Oon valmentanut paljon käsilläseisontaa viimeisten vuosien aikana livenä, ja pitäen erilaisia kursseja ja workshoppeja. Molemmat on olleet ihan super kivoja, joten uuden luominen näiden rinnalle asetti riman tosi korkealle. En todella halunnut laskea tasoa verkossa, vaan päinvastoin. 

Muutin vuoden vaihteessa eri paikkakunnalle, Helsingistä Kuopioon. Olin siis siihen asti valmentanut livenä lähes päivittäin omalla salilla, ja tosi aktiivisesti ympäri Suomea. Muuton myötä livevalmennukset jäivät, joka oli tarkoituskin. Halusin jättää vähän tilaa uudelle, ja katsoa mitä syntyy, kun olen ainakin hetken irti päivittäisestä valmentamisesta. Mulla nousi idea siitä, että haluan valmentaa, mutta kokeilla jotain uutta. Mietin voisiko verkossa kasta porukkaa, ja saada samalla tapaa taitoa oikeasti opetettua. Parastahan livevalmennuksissa näin valmentajana on se fiilis, joka tunneilla on. On tosi palkitsevaa päästä neuvomaan ja opettamaan, korjaamaan ja antamaan palautetta. Heitellä hyviä juttuja ja luoda yhdessä oppilaiden kanssa ilmapiiri, johon on kiva tulla. 

Päätin siis luoda verkkoon valmennukset, jotka olisi oikeasti super hyvät, ja niihin saisi kaikkea tätä edellä mainittua. Uskoin, että saattaisin onnistua siinä, jos vaan mietin tarkasti miten se toteutettaisiin. Päätin lähteä testaamaan ideaa pilottiryhmän kanssa. Jännitin valmennuksen alkua tosi paljon, ja sitä miten kaikki tulee menemään, ja saanko täytettyä luottamuksen, jota ihmiset osoittivat minua kohtaan lähtiessään mukaan valmennukseen. Nyt valmennus on loppumassa, ja oon tosi kiitollinen mitä palautetta valmennuksesta on tullut. Tämä näyttää sen, että suunta on oikea ja etänä pystyy saamaan vähintään samanlaisia tuloksia, kun livenäkin. Meillä on ollut valmennuksessa yhteinen whatsapp ryhmä, joka on osoittautunut super kivaksi jutuksi. Ryhmäläiset ovat lähettäneet aktiivisesti videoita tekemisestään, ja tämän avulla olen päässyt kommentoimaan tekniikkaa ja auttamaan ihan samaan tapaan kun livenä. Sinne on saatu rakennettua yhteisöä, ja ryhmä on koettu tosi tsemppaavana ja motivoivana. 

Mulle oli tosi tärkeetä, että tää onnistuu, jälleen kova duuni ja luotto palkittiin<3

Uus ryhmä alkaa maanantaina, tervetuloa siis mukaan jos tämä voisi olla sun juttu!

Startti ma 13.5! 

Lisätietoja “verkkovalmennukset” kohdasta, paikkojen varaukset maililla info@nitsku.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *